nedjelja, 21. ožujka 2010.

HRK KOSAČA I peta HRK KOSAČA II četvrta

Na prvenstvu za mlađe dobne skupine i rangu juniorki igrale Hrk Kosača I i Hrk Kosača II ipostigle zapažene rezultate prva ekipa završila je kao peta ekipa natjecanja dok su kadetkinje za jedno mjesto bolje. Prvenstvo nakon neizvjesne i nerješene borbe Hrk Katarina sa HRK Grude na završetku odlučili sedmerci gdje je uspješnija bila ekipa Hrk Katarina sigurnim izvođenjem jedanaesterca Ćamila Mićijević je donjela zlatno odličje ovoj generaciji. Najbolji igrač prvenstva je Ivana Čuljak igračica Hžrk Zrinjski , najbolji strelac igračica Hrk Grude a najbolji vratar Alisa Sojka iz HRK Katarina.







nedjelja, 14. ožujka 2010.

HRK KOSAČA PRVE na ZAVRŠNICI RS HB
















Ispunili očekivanje i zadaće koje im je trener Ivana Vučić postavila. Trener Radmila Koprena uspješno je zamjenila Ivanu i sigurno vodila cure do pobjede. Osvojeno je prvo mjesto nakon što su pobjedile HRK KATARINU u polufinalnoj utakmici 13-8 (3:6) a zatim vrlo mudrom postavom igre dobili i ekipu HRK GRUDE koja je vođena od strane trenera Mije Ilića sa rezultatom 18:11 (12:6) Najbolji strelac prvenstva blia je Maja Leko - Hrk Katarine iz Mostara, najbolji vratar Marijana Marinčić iz HRK Delminijum trenera Milenka Kelave a za najboljeg igrača prvenstva izabrana je igračica HRK KOSAČE Dea Vuković Pokal za najbolju ekipu iz ruku gradonačelnika Kiseljaka primila je kapiten Kristina Landeka

subota, 13. ožujka 2010.

MLADE U KISELJAKU JUNIORKE U MOSTARU



Juniorke Kosače spremaju se za završnicu u Mostaru 21.03.2010 pod sigurnom rukom trenerice Dajane Blažević. Sigurno je poznato ovo ime i šta je ona značila u rukometu a nadamo se da će svoje iskustvo prenijeti na mlađe.SRETNO!


Translate