nedjelja, 11. travnja 2010.

HRK KOSAČA 98 POBJEDNIK TURNIRA

Kao i starije sestre Hrk Kosača 98/mlađe, pobjednice su Uskrsnog turnira u svojoj kategoriji.

Pobjedom 12:7 nad ekipom Hrk Međugorja i 27:7 nad ekipom Rk Lokomotiva. Iskazavši najbolje osobine, tehničku uigranosti i efikasnost, dominirale su u obe utakmice. Drugoporedana ekipa Hrk Međugorja pokazala je da radom sa trenerom Ivanom Lovrićem ima budućnost ističući se kvalitetom. Trećeporedana ekipe Rk Lokomotiva iz Mostara plijenila je svojom mladošću.



Najbolji strelac turnira je Ivana Vasilj iz Hrk Međugorje , najbolji vratar Nikolina Miličević iz Hrk Kosače i najbolji igrač turnira Iva Vučić (Hrk Kosača )






































subota, 10. travnja 2010.

USKRSNI TURNIR

















I nakon osvajanja prvenstva Herceg Bosne za 96/mlađe još jednom si mlade kadetkinje Hrk Kosače pokazale šta znaju na terenu, sigurno i ubjedljivo u tri utakmice po bod sistemu osvojivši maksimalan broj bodova slavile su zajedno sa trenericom Ivanom Džidić i Radmilom Koprena.
















Drugo mjesto sa dvije pobjede osvojile su igračice Hrk Čapljina, treće mjesto i jednom pobjedom ekipa Hrk Međugorje a mlada ekipa


Rk Lokomotiva četvrto mjesto.










Najbolji strelac turnira je Dea Vuković, najbolji vratar Ana Pranjić (obe iz Hrk Kosače) i najbolji igrač turnira IvanaKrešić (Hrk Čapljina)

Translate